Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänskap

Du kanske behöver min hjälp
Du kanske ropar
Men du står där och låter allting vara ,problem finns inte på utsidan
Din insida ,din insida kanske gör så ont det svider och blöder och tar aldrig slut
Men jag står inte alltid där
Det tror jag iallefall inte jag
Jag vill hjälpa jag vill förstå
Vill stå där och hålla mot din rygg så att du inte faller
Viskar att allting ska bli bra att du klara varje sekund ,minut och timme av ditt liv
Jag ska vara där och hålla om dig så starkt att jag aldrig kan släppa taget igen
Jag kommer finnas där
Jag kommer att vara vid din sida och jag lovar
Att jag alltid kommer älska dig som du är




Fri vers av teaterapa
Läst 434 gånger
Publicerad 2007-08-25 21:32



Bookmark and Share


  Lyckopiller-
Den var jätte fin fillan <3
Får jag fråga en sak? Vem skriver du till?
<3
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

teaterapa
teaterapa