Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kugghjul



inte prata, inte tänka
hjärnan står ensam på blankpolerat golv och stirrar ut i tusen meters tomhet
vilket är irriterande
när en önskan om att endast få agera på kroppens impulser
existerar

inte prata, inte tänka
suset i huvudet är av synapser som arbetar, trots att
det någonstans finns kugghjul av känslor (men av tekniska fel är de avstängda)
ekvationen av ett skratt är så invecklad, tar kanske allt för lång tid att färdigställa
människan som ser dig förstår
att det inte var äkta

att kugghjulen hos dig
är trasiga






Övriga genrer av Ake
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-26 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ake
Ake