Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klockans vägar

jag stannar tiden.

stannar tiden och tänker.

vad finns det att tänka på egentligen?

klockan tickar.

tick
tack
tick
tack

jag vänder mig om, det går någon bakom mig.
jag undrar om hon ser att jag tittar på henne?
eller är det bara jag som kan se? eftersom det är jag som har stannat tiden.

jag undrar om någon någonsin kommer få se världen som jag ser den.

tick
tack
tick
tack

klockan tickar vidare.

jag trycker på knappen och tiden fortsätter.

tiden stannar, världen går.

Ingen lever föralltid.




Fri vers av aandreaVitez
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-08-26 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aandreaVitez