Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev dessa ord när min älskade mamma dött.


MAMMA

Du var ju så påtaglig, levande, sann
och ändå en dag du bara försvann
Jag undrar så stilla, vart har du farit
försvann du för alltid från det som har varit?

Jag undrar ibland ifall du kan se mig,
ge mig ett tecken i så fall, jag ber dig
Jag saknar dig mycket, huset känns kallt
men livet du levde var väl inte allt?

Jag hoppas en fortsättning kan stå att finna
och att döden är något man kan övervinna
Jag klamrar mig fast vid tron och på makten,
att vi faktiskt kan återupprätta kontakten.

Jag hoppas du hör mig och ger mig ett svar
så att jag vet att du ännu finns kvar
Jag hoppas vi båda kan hitta ett sätt
att kommunicera, fast det blir nog ej lätt.




Fri vers av Yvonne
Läst 411 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-26 20:23



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Vackert,känsligt och tänkvärt!
2008-01-22

    Bodil Sandberg
En mycket mycket gripande text ...nog kommer ni att återförenas!!!!Det tror då jag!!!
2007-10-31

    Aurora Borealis
Vad vackert och tänkvärt, bokmärkes!
2007-10-11

    sleepwalking
Berörande
och vackert skriven!

Jag tror att hon vakar över dig,
och hon försvinner trots allt inte helt.
hon lever vidare, inom dig!
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne
Yvonne