Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hittade en gammal poesibok från min barndom härom dagen. Den har formen av ett hjärta med lås på. Jag blev sittande och tittade och mindes. Återger en dikt som någon skrivit i den. Gamla visdomsord, men lika aktuella än idag.


I UNGDOMENS ROSIGA LEENDE VÅR...

I ungdomens rosiga leende vår

när allting dig tjusar och lockar

Ge akt på din stig, se till var du går

se till vilka blommor du plockar




Fri vers av Yvonne
Läst 1366 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-11 00:10



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Påminner mig om mitt poesialbum. När jag var ung förstod jag ju ingenting av dessa klokord från vuxna. Nu påmindes jag.....tack!
2009-03-28

  Ove Aronsson
En fin vägledande dikt som tydligt beskriver vad alla bör tänka på.
(Oavsett ålder) Tack för visa ord.
Ove
2009-03-12

  Michaela Dutius
Sååå vacker,,,stilla och mjuk men med ett leende allvar i botten
2009-03-12

    Bodil Sandberg
Så OERHÖRT vackert Yvonne - fantastiskt fint!!!SPARAS absolutly
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne
Yvonne