Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med nedanstående avslut på året som gått ser jag hoppfullt på året som kommer. Gott Nytt År på er allihop på poeter.se



ÄNGLAHÄNDER

*

Flyktiga smekningar fyllda av ömhet

av händer ifrån parallell dimension

En bris drar förbi, så fylld utav närhet

Jag ler och låter mig vaggas till ro

*

Tacksamt jag ryser, skälver och rister

vet ju att kärlek budskapet är

Jag känner att trots mina fel, mina brister

så är jag älskad precis som jag är

*

Ljuvlig beröring som inger mig hopp

av händer som också kan hela

och läka ihop en sargad sjuk kropp

få livet att åter flöda

 

Jag har vidrörts av änglahänder...




Fri vers av Yvonne
Läst 816 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-31 19:26



Bookmark and Share


  Diffusiaria
underbar.
2011-01-17

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2010-12-14

  -Ulla Tilemo- VIP
Jag läser, begrundar, och minns......smärtpunkter är lättväckta
2009-03-10

    wildrosen
applåd...underbar,,,,
2009-02-20

  Erik L
Mycket vacker och hoppfull dikt som du har fått till.
Sådant som gör gott att läsa så här i början av 2009.
2009-01-06

  Annette Andersson
Underbar dikt om kärlek, kraft och helande! En bön att ta till mitt hjärta!
2009-01-05

  Michaela Dutius
En underbar dikt...helande händer...behöver både våra kroppar och våra själar...änglahänder
2009-01-01

  Bodil Sandberg
Så fantastiskt vackert!!!tillit och frid och ro genom raderna!!Änglahänders lindring läkande och helande kraft.. suveränt fint min vän!!applåder!!
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne
Yvonne