Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jävla sommar

så bra att det har vart en dålig sommar.
ingen som undrar varför jag har på mig tröjan.
\"jag fryser, jävla sommar.\"

ingen vet om det.




jag gömmer mina rakblad i tom&jerry kartongen på hyllan högts upp i mitt rum.
vem fan letar där?

jag är så jävla smart.





Övriga genrer av aannak
Läst 388 gånger
Publicerad 2007-08-26 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aannak
aannak