Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödens pilar är snart slut

hur många pilar har du kvar?

mitt hjärta är i bitar, du har gjort mig till en klyscha, Döden.




hur många pilar har du kvar?
Jag klarar inte av fler.


mina plåster är slut.
om du skjuter mig nu är jag din, Döden.




Övriga genrer av aannak
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-31 14:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bildrik
livet är sann smärta
2009-12-29

  Bibbi VIP
Mycket smärtsam läsning.
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

aannak
aannak