Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kraften finns där

du stängde av mig


mitt batteri tog slut




får jag ladda upp mig brevid dig älskling?




Övriga genrer av aannak
Läst 414 gånger
Publicerad 2008-03-19 11:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Må Du bli uppladdad igen.
2008-12-30

    ej medlem längre
Du skriver så rakt på liksom, häftigt o alldeles underbart
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

aannak
aannak