Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osynliga ord.

allt går så fort
det går snart över
allt kommer nog gå bra

ropar


skriken suddas ut i den skog du borde funnits i, med mig.
varför gick du?

du såg min sorg
jag blottade mitt inersta



vad kan vara viktigare
än ett liv?


livet.




Övriga genrer av aannak
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-17 15:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Hoppas Du möter den trofasthet som trots allt finns.
Sök och Du ska finna!
Kram.
Bibbi
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

aannak
aannak