Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapens tröst är allt jag behöver

låt mig få vila i Din famn min Vän
jag behöver Din kärlek

låt mig få andas Dina andetag
Du ger mig viljan att fortsätta gå


Du betyder mer än du tror
Du ger mig kraften att leva




Övriga genrer av aannak
Läst 371 gånger
Publicerad 2008-03-31 01:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Må Din önskan bli uppfylld!
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

aannak
aannak