Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paus




ge mig 3 sekunder,
3 sekunder till att andas,
andas mellan alla små glimrande saker,
saker som kallas tårar.




Fri vers av aannak
Läst 401 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-11 17:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt underbar poesi.
Bokmärke.
2008-12-30

  Bibbi VIP
Helt underbar poesi.
Bokmärke.
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

aannak
aannak