Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

piller gör susen

jag köpte sömn piller häromdagen.
jag fick dom till och med billigare.

hon såg väll på mig, att jag behövde dom.


som den dagen den där snygga killen gav mig en 10 för att åka hem med bussen, den gången jag var så bakfull. han såg att jag behövde det. komma hem.
(fast egentligen rymde jag hemifrån. men ja sa till honom att jag skulle hem. så vi låtsas det)


och jag behövde dom där sömnpillerna.
så jävla mycket. Nu knarkar jag dom. går som i koma
hela dagen.

så jävla skönt.




nu ska ja knarka pain-killers.
vi hörs imorgon?

(för jesus räddar mig alltid, det säger min psykolog. att det måste vara jesus. för så jävla många pain-killers som jag käkar borde jag vara död.)




Övriga genrer av aannak
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-26 21:05



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Komisk
tragisk
känslosam

var försiktig bara...

Härlig text!
2007-08-26

    ingvar VIP
Jag hoppas att detta just är \"bara ord\".
Ingvar
2007-08-26

    sleepwalking
Berörande,
och så påtaglig
att det gör ont i själen.
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

aannak
aannak