Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

femtonfyrtioett

se ner på oss
utan radio skaver uran

leta vid rondeller
känslolösa rop letar sig innanför skjortärmen
slå ner mig

det ska ändå inte sitta där
elskåpen går vidare
dom har inga fötter utan bara brist på
nikotin

höjdrädda änglar svävar i plural när
havet luktar nybakt
men jag är på maskerad

här där inget ska vara
skata rullar på trasiga hjul
i en tvättmaskin och centrifugeras långsamt
till döds

gör oss till statyer
tumlare kan inte simma i akvarium
tryck inte på play, baby
så tvättmaskinen går igång, ingen vill dö
ensam

ge mig ett ljud
utan jag. leder till planeter när jag dyker
för djupt från palmer

jag är ju inte här, men du. där på etern och
lagar trasiga ben, brustna sälar, vilsna maneter
kompass. kom.

slå på oss
titulera mig inuti
med magi




Fri vers av gipskatt
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-08-26 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gipskatt