Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris!


Viktigt att skriva gramatiskt rätt!

angående den prefekta retstavning här... t.om. dysleptiker skriver bättre en många andra her!jag avser att grematiken här på poeter aldeles för undermåilig.

genetiskt sätt så er det alldeles för festligt

skarpning i läden!

anser f.ö. att profeterna här på denna sidda är ett grematiskt misfoster.?!

tänker ta upp detta förferliga med Hispan Engdahl =svinska språken och apademins orlipa är tilll frö at anvesdas.

tänk på att skriva kalopsis istället för att skriva kolapsis. batygen är aldeles för höga här. vi som är serijösa här tar sånt här på alvar. många här skrifer för gresligt, för snabbt och ogenomtenkt!

självkritik vore på sitt bord!

varfor inte en skrivarkurs%
Det skrivs för mykket seks ocg pork`´25/////

visa här tror här att dom är riktiga förfatare och

m.v.h
den prefekte Herr stavmanson




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 519 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-27 10:22



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
skoj skoj, åter igen när bekantar mig med dina texter! Härligt gladspråkigt...men visst ser jag också undertonen. Kul sätt bara att leverera den på =)

/E
2007-09-05

    Maria Malm
Tack för denna roliga text!
2007-08-27

  Lillasyster F
Kul liten text med ett viktigt innehåll.
Visst är rättstavning på sin plats i poesin. Grammatik är inte heller av ondo.
Fast skapandeprocessen får inte hindras för det.
2007-08-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ord i en sån rad
de muntar upp
gär en glad!
2007-08-27

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ha ha ha...
Tack för munter läsning.
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin