Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De 11/1 2001 hade jag Svenska (Säkert Svenska C eller nåt). Uppgiften var att skriva en dikt. En kärleksdikt. Jag tyckte det var jobbigt först, eftersom jag inte hittat någon. Men sen knackade jag ihop nåt och den blev mycket omtyckt.


Dikten du skrev

Dikten du skrev berörde mig.
Jag undrade, vem borde sakna dig?
Du skrev så vackert om en man.
Jag undrade, vem var han?
Han som du älskade så,
som du aldrig ifrån ville gå.

Jag undrade, vem var det,
som fick dig att glömma livet?
Jag undrade vem det var,
som fick dig att stanna kvar.
Plötsligt slog det mig, och jag blev svag.
Den du skrev om, det var jag!




Fri vers av Jobo
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-27 12:10



Bookmark and Share


  Mari N
Enkel men ändå innerlig.
2007-08-27

  Mari N
Enkel men ändå innerlig.
2007-08-27

  Isaac Bobjörk
Den där minns jag, den är fin. Så du hittade den till slut...

Mycket fin vändning på slutet.
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Jobo
Jobo