Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höst

det är så skönt att det är höst.


nu vet vi att det ska vara dåligt väder
så vi bryr oss helt enkelt inte



eller?




Övriga genrer av aannak
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-27 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aannak
aannak