Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om svårigheten att vara mamma ibland


När mamman inte orkar mer

svåra känslor att få
svåra känslor att ta
vill bara vända om och gå

orkar inte vara stark
orkar inte vara klok
vill bara falla och aldrig ta mark

vet inte hur
vet inte varför
vill bara runt omkring oss bygga en hög stor mur





Fri vers av Sara Anteskog
Läst 634 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-27 17:49



Bookmark and Share


  Gustaphsson
Rakt in i hjärtat...för jag orkar inte heller.
2007-12-07

  M i mm i
Ja det är sant. Det är \"på riktigt\"
Stackars mamma... :/
Som får stå ut med en sådan som jag \'
2007-10-24

    JagMoa
I Feel ya...

Skont att lasa nagot som verkligen ar verkligt for sa manga.

Enkelt och rent. och \'real\' liksom :)
2007-09-04

  Mindfuck
Det är väl så det är, jag får dåligt samvete över hur jag beter mig mot min mamma. :/
2007-08-27

  devilsangel
Jodå...det känner man igen! Men bara att gilla läget, så är mamma rollen! Men ännu mer underbart :)))
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog