Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man inte är så nöjd med den man är...när man känner sig behöva något mer och när man vill bli en bättre människa.


Jag tycker...jag behöver...jag vill

jag tycker om
den tysta mycket bättre

jag tycker om
den lugna mycket bättre

jag tycker om
den svala mycket bättre

jag tycker om
den inre mycket bättre

jag tycker om
den varma mycket bättre


jag behöver vila
från den pratiga

jag behöver vila
från den företagsamma

jag behöver
vila från den social

jag behöver vila
från den ambitiösa

jag behöver vila
från den intellektuella

jag behöver vila
från den praktiska, den rationella

jag behöver vila
från organisatören



jag vill
rensa bort alla lager

jag vill
vara så ren som jag någonsin kan

jag vill
vara avslappnad

jag vill
vara stilla

jag vill
känna kärlek

jag vill
bara vara

jag vill
vara avskild från bruset

jag vill
bli sedd med årliga nyfikna ögon

jag vill
bli berörd av mitt eget hjärta





Fri vers av Sara Anteskog
Läst 412 gånger
Publicerad 2007-09-15 20:02



Bookmark and Share


  kärleksbarn
kan till viss del känna igen mig i denna, ja herregud...
fin och naken text om känns...uppgiven, men ändå inte...fin!
tack!
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog