Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla.


Ett skådespel

Livet är ett skådespel.
Alla omkring mig är skådespelare och ni spelar era roller.

Blir satt i en roll som andra bestämt.
Kommer aldrig därifrån.
Alltid kommer ni att se mig så.

Jag vet att det inte går att komma ifrån,
men jag försöker tills mina händer blöder.

Jag hatar det, jag hatar sättet ni ser mig på.
Jag är inte den som ni väljer att se.




Övriga genrer av dalvana
Läst 429 gånger
Publicerad 2005-04-11 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dalvana