Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta satt jag o skrev på kvällen jag fick bara den känslan och skriva den.


När Havet Och Solen Blir Ett



Jag sitter på ett berg

Tittar sakta ner

När solen sjunker ner i havet

Det ser så vackert och fridfullt ut

Jag får inte blicken därifrån

Jag vill bara beskåda mer och mer

Och bara drömma mig bort i känslan

När solen och havet blir ett

Kan man begära mer




Fri vers av FeliciaTerez
Läst 2132 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-08-27 20:44



Bookmark and Share


  Lena Renman
Mycket fint och du
\" När solen och havet blir ett\"
Applåd
lena
2007-11-26

  drakbruden VIP
\"När solen och havet blir ett
Kan man begära mer\"
Så vackert skrivet. Du får verkligen fram känslan i texten! Jättebra!
2007-11-18

  glittertindra
mer går absolut inte begära, det är outsägligt vackert, drar en djup suck här framför datorn... :)
2007-11-18

  Madjori
Mer sådana kvällar till dig...helt underbar text..
2007-10-15

    White as a star
Jättefin :) Får man en känsla till att skriva, blir det oftast bäst...
2007-10-10

  hero40
Underbart vacker poesi
med given applåd!
2007-10-01

  issac.a.m
Att se solnedgågens vackra färg..och läsa dina vackra ord är en fräsch känsla..
Otroligt vacker bild till en vacker text ...
2007-08-30

  aol
så vacker poesi blev så berörd
2007-08-28

  Maria Zena Viklund
Vilken underbart vacker dikt du har skrivit här min älskade dotter, stor applåd till dig!
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

FeliciaTerez
FeliciaTerez