Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vett att jag älskar diig




älskar diig syster <3

jag gillar dig jag hoppas du gillar mig

för jag klarar mig inte utan dig

för jag behöver dig för att må bra var dag

du gör mig stark och svag

mina känslor är stora för dig vardag

jag älskar dig jag hoppas du älskar mig

du är det underbaraste som har hänt mig

då menar jag allvar  för jag måste ha dig vardag

du gör mig lycklig det är du som gör så jag kan stå

du är en ängel för mig

jag saknar dig för varje minut som går

jag är lycklig när jag ser dig gå

jag åfr många kramar och pussar av dig

då får jag ett lende på läppar

det gör mig otroligt glad att få vara din syster

jag finns alltid för dig ställer alltid upp för dig

du är en syster jag älskar

otroligt mycke ... <3




Fri vers av FeliciaTerez
Läst 656 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-09 21:04



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
du är den underbaraste syster man kan ha, mycket vackert skrivet om syskonkärlek, applåd o bokmärke!
2008-03-13

  aol
underbart med sysonkärlek
2008-03-10

  issac.a.m
Så fint så underbart med syskon kärlek..Helt underbart
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

FeliciaTerez
FeliciaTerez