Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fars dag

 

Jag vill ha ett liv men inget liv utan dig

Jag vill ha ett liv där du alltid finns inom mig

Jag trivs så bra för att just du är min far

Du har fyllt hela mitt hjärta med glädje och kärlek

Och det är det jag behöver vardag

Men du har också givit mig en underbar familj

och ett underbart liv

 

Tack för att du finns




Fri vers av FeliciaTerez
Läst 701 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-11 10:29



Bookmark and Share


  aol
FRÅN MITT HJÄRTA GOTT NYTT ÅR TILL DIG OCH DE DINA
2007-12-23

  aol
SÅ RÖRD JAG BLIR



EN STOR JULAKRAM FRÅN MIG TILL DIG
2007-12-23

  Lena Renman
Hej
vad skönt att känna så för sin far och vad fint du skriver om det.
Lena
2007-11-26

  Maria Zena Viklund
åh du fina vad vackert du skriver, så vackra ord så vackra rader som smälter hjärtat i kärleksnamn, underbart diktat applåder o bokmärkning!
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

FeliciaTerez
FeliciaTerez