Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


jag älskar dig men älskar du mig ?

Du vet att jag älskar men jag vill att du ska förstå, hur långt Jag vill att vi ska nå. Jag gillar dig men jag vet inte om du gillar mig. Jag skriver till dig men får inget svar har du lämnat mig? Men ibland du svarar men säger att du måste dra. Jag vill veta om det är mig du älskar och om det är mig du ler för. Jag vill vara din men vill du vara min. Jag vill hålla dig fast men vill du att jag ska tappa taget , eller är det att du är rädd att du ska få mig och sen behöva släppa taget om mig . Det är det jag vill veta men hur är det jag ska göra , för att få dig att svara. Vi har varit tillsamans förut men det gick inte så bra, därför vill jag ta ett nytt tag se det gå bra. Men vill du försöka på nytt ? Jag tänker hålla dig kvar tills du säger att du vill av. jag har skrivit en enda dikt till en kille detta blir den andra, men det är ändå du som har varit med på båda. Vad är det jag gör för fel eller gör jag allting rätt kan du förklara för mig för jag vill veta. Jag älskar dig men älskar du mig ?!




Fri vers av FeliciaTerez
Läst 562 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-25 22:21



Bookmark and Share


  aol
underbar
2009-05-16

  Maria Zena Viklund
om kärlekens virvelvindar och hur lätt det är att förlora sig i blåsten, så vackert du har skrivet om längtan och att ge ett försök åter, men jag råder bevara framförallt dig själv, för det som
är ämnat att vara det kommer i så fall åter. Applåder!
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

FeliciaTerez
FeliciaTerez