Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släck ljuset...

 

 

Även om du har större händer än jag

bär inte mer

lägg det för mina fötter

som är nakna

avklädda av din kärlek



lämna dina skor

vid min säng

lyft tankarna av dina axlar

ställ skammen i vrån

sov i min famn även om den är mindre än din




Fri vers av Catrin
Läst 461 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-08-27 22:17



Bookmark and Share


  LUTHER
underbar, den beskriver mannens kropp som stor och kvinnans som öm och fin.
2007-09-18

  Bossewi
Underbar! Den tar andan ur mig.
2007-09-16

  noname_realmind
Får en varm skön känsla av denna...
Härligpoetat om kärleksfamnens storhet :))
2007-08-29

  stronza
vackert lågmälda men ack så stora viktiga ord
som du förmedlar på ett mycket fint sätt. applåd
2007-08-28

    wilja
vilken känsla du skrivit med. känner av värmen. super!
2007-08-27

  Carlita
underbart kärleksfulla ord, givande, omtänksamma. jag bara ler när jag läser sånt här, vackert :)
2007-08-27

  Maria Zena Viklund
vacker!
2007-08-27

  Jan Linderoth
Din famn är kanske mindre, men ditt hjärta större än någon annans, och man kan vila tryggt just där! Bokmärke förstås!!!
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin