Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 990217 på... ja, nån Spanskalektion i Gymnasiet.


Lära sig Spanska

Spanska försöker jag lära mig,
men det går inte så bra, nej.
Om jag skulle plugga mera,
skulle det nog gå att lära sig flera
ord på Spanska.




Fri vers av Jobo
Läst 338 gånger
Publicerad 2007-08-28 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jobo
Jobo