Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmen

 

Du blev retad men ingen bryde sig

Det känndes som om du fick en spark i magen varje gång de lämnade dig utanför

Det känndes som om du fick en smäll på kinden varje gång de tittade snett

Du var ingen för dem

Du blev hotad men ingen såg

Du stog upptrykt mot husväggen och var så rädd

Du kännde dig så svag

 Du kännde dig så liten

Du hör rösterna som ett mummel och du andas knappt

Du var bara ett oskyldigt djur för dem

 Du blev slagen och de såg dig men ingen frågade eller sa något om det

Du har nu blåmärken over hela kroppen    

Du fick sedan en smäll på kinden

En spark så hård på smalbenet

Nu låg du ner

 Du vaknar som tur upp men då har allt bara varit en dröm




Fri vers av teaterapa
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-28 19:33



Bookmark and Share


  Malin Olsson
Herregud, påminner tyvärr så mycket om hur det var för mig. Bra skrivet =)
2011-02-21

  RiJoKu
Gillar de två första raderna stark. Verkligen en gripande introduktion till något som skulle kunna vara jättebra och dramatiskt.
Men istället är denna FÖR kort, FÖR snabb.

DEN är OK men för mig skapar den inga känslor.
Fundera på att \"blomma ut\" lite mer.
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

teaterapa
teaterapa