Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sämsta \"bara ord\" hittils. men ja hoppas den ger dig ett skratt iaf.


djurmisshandel är inte is the shit

Att vara vegitarian hjälper.

VI MÅSTE FÅ ETT SLUT PÅ DJURMISSHANDELN EN GÅNG FÖR ALLA!




det gäller bara att man kommer ihåg det, när man väl tagit beslutet att man är vegetarian. Och inte går in på BK & köper en hamburgare.






Övriga genrer av aannak
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-28 20:02



Bookmark and Share


  H.C.B
https://www.youtube.com/watch?v=zqwPjNGDuIQ

Infected Mushroom - Converting Vegetarians - 2003 Full Album (Disc 1 + Disc 2)

2018-02-24

    Berlin
Håller fullständigt med dig.Är själv vegetarian sedan 5 år tillbaka och det är synd att det flesta tänker att likabra att äta kött/bära päls för djuren är ju redan döda. Så sjukt.
2009-12-30

  To
Applåder. Ja det gäller att minska den ekonomiska sponsringen till förtryckarna. Jag har under flera år sponsrat djurindustrin med att köpa animaliska produkter. Men inte har det blivit mindre dåligt för djuren. En kycklig som haft ett värdigt liv skulle nog kosta uppåt en 1000 lapp kanske men vart hittar man sådanna?

Väl skrivet. Tack för att du tar upp det viktiga ämnet och hjälper till att göra reklam för vegeterian kosten. För miljön, för djuren och för människan.
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

aannak
aannak