Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

når går nästa spårvagn?

men om vi bara kunde le lite mer.
lite oftare

jobba med musklerna runt läpparna



eller om vi bara kunde säga hej när vi träffades?
inte bara ignorera.



-mitt liv. min ensak. jag är på väg hitåt.
hejdå.

sluta vara så egoistiska jävla statsbor.
se på norrlänningarna.

jag känner en norrläning.
hon har flyttat hit.
vad tänkte hon på?

ingen bryr sig här.


oj, nu missa jag spårvagnen.




Övriga genrer av aannak
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-28 20:36



Bookmark and Share


    Damir
Jag håller med dig fullständigt fast dock är norrlänningar lite irriterande för de kan aldrig hålla tiden! :D
2008-02-10

    RivQah
jag håller helt med dig - vad tänkte hon på?

och du har helt rätt. det är fan tragiskt. usch. och fy. världen är så kall. och speciellt strostdäer kanske. men människor överhuvudtaget. i alla fall. bra skrivet.
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

aannak
aannak