Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

typiskt

Slits mellan gränserna

Det finns en trygghet i att må dåligt
man vet vad man kan vänta sig
men så fort man känner sig glad så rasar allt
eller rasar allt för att man tänker på att det snart ska ske ändå?

Det är svårt att försöka få allt i tillvaron att vara perfekt speciellt när man inte vill/kan kontrollera personer. Jag är rädd, jag får ångest därigenom kommer kontrollbehovet. åh borderline.........

åh så bra(nedan)

”Lyckan uppnås så småningom genom den förändring
som sker med människans sinne.
Ty den verkliga lyckan är ett medvetenhetstillstånd
som är oberoende av de yttre förhållandena.” - Martinus




Övriga genrer av Nack
Läst 482 gånger
Publicerad 2005-04-11 19:08



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Bra!
2005-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Nack
Nack