Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knappt 7 bpm


Tiden hamnade av misstag
i dokumentförstöraren

Strimlorna som spreds över rummet
klibbade omedelbart fast i golvet

Men med rätt sorts tålamod
får man så tag i flikarna

Och där under
upptäcker jag de förlorade solfläckarna




Fri vers av Almagrundet
Läst 810 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-29 08:40



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Ja jäklar!
Kan inte påstå att jag
förstår, men jag tokgillar
den!
Yes!
Åsa
2007-08-29

    ej medlem längre
Det förvånar mig alltid, hur de riktigt stora sakerna (tid, liv, ljus...) kan låta sig uttryckas så vackert med små, enkla ord
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet