Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åkte hem på Essingeleden och där i mittenfilen låg nåt som såg ut som en rulle gräs. Köer. Kom då på en liten dikt.


Gräs på motorvägen

Om man kör fram längs leden
förväntar mig sig inte att där ligger gräs i mittenfilen

Ändå bröt det fram där ur asfalten
och hindrade folk att komma fram med bilen

Gräset hade tagit över
om än bara för en stund

För snart kom vägassistans
och plockade bort det på nån sekund




Fri vers av Jobo
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-31 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jobo
Jobo