Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimmar mina Karpar för ett pök.    Dagens fetstilade taggar i en lång  klyka att trä dom på, nu jäälar. Ingen kan som döda fiskars sällskap go with the flow.    




Gullegullan koko som en gök.

Här idag

du och jag

du fick mitt hjärta

lämnade smärta

carpe pescado

diem de helado

jag och du

fångar inte nu

kärlek och längtan

morgonens trängtan 

lyckan på vårat torg

fylld av saknad och sorg

minnenas ögonblicks själ

viskar nu endast farväl.

 




Fri vers av Antropofagen
Läst 869 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-29 15:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Fantastiskt medryckande. Förstår att fiskaren rest för att bada, till Grenada.
2015-04-21

  aol
fina rader man rycks med fint flyt
2007-09-07

  Bodil Sandberg
Söta små firrar du krokat där...ser dom inte lite smått förvirrade ut...undrar dom vad det där gök och pök och sånt..typ..detär som kvirrar...i vilket fall älskar jag dikten!!!!!!!!!!!!!Applåder...för flytet och djupstämningen!!!!
2007-09-05

  Lilla My* VIP
Lätt fånget lätt förgånget...igen?..roligt rimmat:)
2007-08-31

  aftermath
jag läser sorg
parat med din humor
anrättningen blir som brukligt effektfull
bravo!
2007-08-30

  Laijza
Härlig rytm.
2007-08-29

    Lillemor
\"..jag bjuder dig två
rum o kök..koko..\"

Nä, ibland vill det sig inte.
Fina fångade ord!
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Antropofagen
Antropofagen