Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längs en bro i Uppsala

Blåsten tilltar vid Fyrisån, arbetslösheten väger tungt i CV:t. Hemma väntar hyran och det andra som de säger inte kan vänta längre. (I mitt privata arkiv lovar jag att glömma bort de här tankarna. Deras existensberättigande förefaller förbrukat.) Bussen efterlämnar en varm vind, blommorna längs ån vajar i vinden.




Fri vers av Hellberg
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-29 16:37



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Arbetslösheten kan väga mycket tungt på hjärtat, men den varar inte för evigt. Du ska se att det strax vänder.
Hoppas att den varma vinden och blommorna ger dig mod och kraft att fortsätta!
2007-08-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag hoppas,
något bra,
vajar, till
Dig!
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Hellberg