Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på ett cafe och lyssnade. Vissa människor bara rasar där de far fram.


Åsikter


åsikterna svävar runt okontrollerat
sårar där de far fram
tillräckligt är otillräckligt i vissa människors värld

aggressiva ogrundade ord
existenslös ödmjukhet och tacksamhet
att andra finns för att ge till oss andra






Fri vers av Sara Anteskog
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-08-29 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog