Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så glad för din skull

Vänner för alltid
det är du och jag
När jag är nere
kan du få mig glad!
Så mycket vi delat
både glädje och sorg

Men har kännt din längtan
efter honom ,den rätta!
Nu har du träffat din Thomas
och dina kärleksglittrande ögon
gör mig så glad!
Kände mig tvingad
att skriva en rad

Vi vet allt om varandra
både på gott och ont,
men jag lovar att för Thomas
ej berätta för mycket strunt!


I mig kommer han att ha en vän,
det har jag på känn!
Den glädje han dig skänkt
gör att jag bara snälla tankar
om honom tänkt!
En klarsynt man
som vet vad han vunnit
sann kärlek i Svedala han funnit!

Lycka till !




Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 622 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-08-29 21:33



Bookmark and Share


    Aurora Borealis
Vackra och omtänksamma rader till din vän!
2007-11-24

  aol
så kärleksfull så fin omtanke ien så fin dikt
2007-11-06

  poetiska stunder
Fin känsla dikten inger. Inte alla tänker så! Det var en vacker positiv dikt! Fin rytm.
2007-09-27

  Messalina
Härlig rytmik och inte minst ett kärleksfullt budskap. :)
2007-09-18

  hannis
jätte fin text
2007-09-08

  mrKeyword
Får mig att tänka på min text \"Käre syster, jag inte haft\".
Tack för den fina texten!
2007-09-02

  Björn Karlsson
Jag blir glad och rusig av din text
2007-09-02

  Lejonhjärtas poesi
Underbart skildrat om den förtroliga vänskapen, bravo!
2007-09-01

  Emilia Berg
Du skriver med öppen hjärta till din vän. Härligt rim på slutet.
\"En klarsynt man
som vet vad han vunnit
sann kärlek i Svedala han funnit!\"
2007-09-01

  Bjarne Nordbö
Härligt med äkta vänner. Hon ska vara lycklig över dej. Du förmedlar din vänskap på ett underbart och tveklöst sätt som gillas.
2007-08-31

    eva m h
Generösa diktrader till din vän!
2007-08-29

  Ulf Lagerholm
Du är så go när du skriver! Det är inte någon \"spännande\" poesi, men va fan! Det är ju livsnödvändigt med kärlekslappar också. Kanske viktigare när allt kommer omkring. Tack!
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl