Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går att se igenom

 

 

letar gensvar
över vidsträckta ängar
genom törnrosehäckens måsten
över det största av hav

söker ekon
men finner
resonans från gök i väster

som tafatt flyger

genom spegelskärvors
vassa ironier
och spruckna illusioner



inser att skärvorna är av glas

 

 




Fri vers av Catrin
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-29 22:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
även spruckna speglar uppvisar
en verklighet
som är lika kluven för oss
som för våra möjliga barn

poesi när poesi är skön nog
i sig själv som själsliga avtryck
2007-08-30

    Bodil Sandberg
Ja i sökandet blir man inte alltid bjuden det man önskar...mycket är inte vad det verkar vara - en mycket gripande dikt tycker jag!!!
2007-08-30

    Herr Ångest
Snyggt!
2007-08-29

  Maria Zena Viklund
Åh inser att skärvorna är av glas! så otroligt vackert!
2007-08-29

  Jan Linderoth
Du bara letar dig allt längre till ett verkligt poetiskt språk, det fördjupas på ett fantastiskt sätt. Det är som om våren återvänder i dig och spirar fram i ordrankor. Alldeles förbannat bra!
\" Genom törnroshäckars måsten\" Du får mig att tänka och känna ......Applåderar hela dej.
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin