Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snälla ge mig nåt meningsfullt.
eller ge mig iaf lite tidsfördriv.

(obearbetad text från dagens basgruppsmöte, jag orkar inte redigera längre)




PATETIK

jag fattar inte vad som händer.
mina tankar mina känslor är alltid
någon annan stans
de är på rymmen och jag vill
vara med dem jag vill dansa bland förlorade drömmar och tvätta bort allt tjockt smink runt era hjärtan jag vill ha äkta människor äkta skratt äkta tårar och jag vill
jag vill helt enkelt
inte vara
här.
och det TAR ALDRIG SLUT.
och himlen är klorblå, drogad, förrädisk
man ser
ingenting för all smuts all patetik all
idioti
och allvarligt talat jag är trött.
snälla du glöm bort mig så att jag hamnar på det där stället där allt borttappat, glömt och förlorat hamnar
där jag kan leva på mina egna andetag och inte på
lånad luft och tillgjorda skratt.
ge mig en anledning för att stanna kvar.
ge mig en anledning för att ge mig av.
ge mig
allt du har snälla ge mig din morgon din dag
jag
vet att allt jag bygger upp kommer att
rasa ner igen men innan mitt liv tagit slut
vill jag tro på nåt igen
jag vill tro att det finns nåt som kan få mig att vilja leva
fullt ut
och aldrig minimalistiskt jag vill

jag vet inte.

bort?

bort.




Fri vers av silvertejp
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-30 15:45



Bookmark and Share


  avtryck
javisst x3 på msn,
och jag måste säga att jag gillar den här.
jag får upp en bild i huvudet på vändplanen utanför ditt hus, samt en del av ditt hus. och jag känner igen mig. det är som att allt är nåt konstigt vakuum just nu. inget händer, men det händer ändå grejer. eller jag vet inte. livet går men man står mitt i och är tämligen förvirrad. och så blir det bajs ibland. ja suck. och äkta behövs alltid för det är så lite som är äkta.
och om jag ska göra en sammanfattning så är denna dikten kungälv. stört mycket kungälv och vägen längs bäcken vid amrins hus och samma steg i hundratals år ungefär. mums.
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

silvertejp
silvertejp