Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Började med en tåflirt

 

slutade med en fotgängare.




Fri vers av Antropofagen
Läst 812 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-30 17:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kul kille
2007-09-21

    Bodil Sandberg
Hehehehehehehehehehehehe....hooooooooooooo...härligt!!!!
2007-09-05

  Lilla My* VIP
*Ler*...ja...Alla har vi våra böjelser...
Rolig*
2007-08-31

    ej medlem längre
en relation i nötskal juh...*L*
2007-08-30

  Måna N. Berger
Herr Gårman... :)
2007-08-30

  wayward - taiga
;)

är du en sån som går fem meter bakom frugan, i matchande träningsoverall, när hon är ute och marscherar med stavarna?

eehj, erkänn nu..
2007-08-30

    Lillemor
Rolig kortis.
Är den sann oxå?
:)
2007-08-30

    Sorgmantel
Haha! BRA! :D
2007-08-30

  Carlita
:) fyndo!
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Antropofagen
Antropofagen