Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gratis

dom växer och blir stora
behån för liten

nästan som ett ingrepp

men det är bara den där tiden i månaden




Fri vers av LaPetiteRobeNoire
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-30 22:47



Bookmark and Share


  Obnoxious
HAHA! :D
Ohh dina byst! Vilken underbar liten text!
(fast jag är ju egentligen rädd för bröst så jag borde ju bli lite äcklad, men inte av dej vännen!)
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan