Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet efter kontakt i drömmen med min älskade på andra sidan. Han väntar.


LÄNGTAN

Min fyrklöver är och förblir du för alltid,
jag väntar, min kära, bidar min tid.
Min kärlek och längtan ej dämpas av år,
ty tiden, min kära, läker ej sår.

Jag väntar på tiden när drömmen slår in,
då du, min kära, åter är min.
I min tillvaro här känns det ensamt och kallt
ty förut, min kära, vi delade allt.

Jag minns mina ord när vi träffades sist,
det löftet, min kära, håller helt visst.
Jag minns hur jag fick dig att stråla och le,
och lycklig, min kära, vill jag dig se.




Fri vers av Yvonne
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-30 23:11



Bookmark and Share


    Aurora Borealis
Väldigt vackert och sorgligt...
2007-11-19

    Aurora Borealis
Väldigt vackert och sorgligt...
2007-11-19

    Bodil Sandberg
Sorgesamma rimrader..I KÄRLEKENS OCH LÄNGTANS namn!!!!
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne
Yvonne