Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kasserat kött

välbekant som den äldsta tröjan
ingrodd svett i alla känslonyanser

och jag hinner inte alls med
att stoppa hålen
maskor som löper lika snabbt som greyhound's
efter trasharen

hankar ned knogar i långärmarna
och sluter huvudet
intill hjärtslagen under vingen

för ett ögonblicks dunig värme
en blinkning som sköljer det torra i ögonvrån
jag skulle sälja min själ för den stunden

mitt kött är redan väl begagnat
kasserat och trött
under tröjan




Fri vers av månvända
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-31 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

månvända
månvända