Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
under konstruktion


rysk docka

Sockerspunna förförelserörelser
salt tungspets
farligt lik tårar
hon rymmer mer än en konstfärdigt inpräntad avsändare visar

En rysk docka men utan bjärt påmålad förutsägbarhet
ingen matematisk problematik
sådan kan hon vara
spegelskärv i korsvägsförtrollat öga
olycksbådande ritualiserad och änglamärkt
med eftertryck över amorbågen

Rastlösheten spottar hon motvinds som körbärskärnor mellan rödvinsläppar
avslöjar en utarmande feber
och hur slarvigt hon glömmer med avig kappa
världsvant
eller kanske bara rädd
med riktad utspädd blick åt annat håll




Fri vers av månvända
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-02 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

månvända
månvända