Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kota för kota

alla de små skira drömmarna
linneaklockor över mossan
som i sin modesta enkelhet syresatt mitt viv
veka vidjan

sen bestämde sig kommunen för att anlägga ett parkeringshus precis där
(med ett bestämt utropstecken)
!

så naiv jag var som trodde
att om jag höll ut armarna så långt det gick
och fångade allt i ett enda famntag
skulle det hindra vältarna
och grävskoporna
och allting annat tungt och slarvigt
men distinkt och obönhörligt över kroppen

en ryggrad (i synnerhet min)
är så lätt att knäcka
kota
för
kota
för
kota




Fri vers av månvända
Läst 562 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-09-22 13:07



Bookmark and Share


  Tera
Bra! (med ett väldigt bestämt utropstecken)
2009-02-26

  K*
hualigen
ruggigt vackert men samtidigt så 'intevackert'
och skärande inuti
jag har sagt det förr - u rock
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

månvända
månvända