Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ah.


 

apati

tårarna slut

brunnit ut nu.

kvar .aska.

kvar . ett vakuum .

essäns av vad som en gång fanns

ekande rum av total ingenting.

ögon som ser sig om

ögon som blundar

jag flyger

 

iväg nu

 

 

 

iväg

 

 

 

 




Fri vers av fossie
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-31 09:42



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
kanske vore bättre om dikten heter \"Ahhh\"? bara ett förslag.
Tomt, det är verkligen tomt i din starka dikt
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie