Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville bara på något sätt säga grattis...




Diamantbröllop

 

Ögon berättar

gemensam historia

 

smeker rynkig hand




Bunden vers (Haiku) av Catrin
Läst 4608 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-31 14:57



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vackert...
2007-09-04

  Maria Zena Viklund
så vackert!
2007-09-03

  Håkan Tendell
Med få penseldrag målar du en fin bild, rik på värme...
2007-09-01

    Bodil Sandberg
En mycket mycket fin gratulation!!!
2007-09-01

    ej medlem längre
fiiiiiiiiiiiiiiiiin!!*L*
2007-08-31

  Jan Linderoth
ett helt underbart grattis!!
2007-08-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Du, inte är jag där,
rubin är det här,
men Din Dikt
blev mig kär!
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin