Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppspuls:


Leva utan hjärta, är som att höra hur Big Ben slutar slå
Leva utan själ, är som att besöka ett helt tomt öde slott

Leva utan drömmar, är som att åka längs en öde väg och få en tom tank
Leva utan att le, är som att ta första spadtaget till sin egen grav

Leva med kärlek, är att leva med hjärta, själ,drömmar och kunna le




Fri vers av JNI
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-31 12:23



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Leva med kärlek, är att leva med hjärta, själ,drömmar och kunna le"
Du skriver så vackert.
2008-11-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Du har helt rätt!
Det finns, inget
bättre sätt!
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI