Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett sammarbete mellan Lucy och Melina


När hemtjänsten gått

 

Hennes rosslande andetag
ackompanjeras

av hans glappande
lösgom

tunn hud mot
lårbenshals


darrande händer


på slappnande
läppar

Hörsnäckan faller
till golvet




Fri vers av stronza
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-31 13:57



Bookmark and Share


  tom boreland
när vi kommer dit
har man
legaliserat
ättestupan
2007-09-01

  Sara Boström
Jag hör snäckan falla... Allvarligt ämne med fin distans... gillar \"glappande lösgom\"
2007-08-31

  Jan Linderoth
Va? Andra skiftet? Okey, lika målande och känslig. Ni gör det bra, det här.
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar