Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om min arbetsplats


Resenärer

Det lilla tåget far fram
mellan ön och fastlandet

Efter bron fortsätter färden
till kontorens jäkt och slit

På kvällen åker de hem igen
med samma tåg, till Lidingölandet

Familjen välkomnar med varm hand
och sen är det dags för kvällens matbit




Fri vers av Jobo
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-08-31 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jobo
Jobo