Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
komentera gjärna om den kan förbättras på nått sätt,


andetag i natten

ett andetag i natten

en sekund av nuet

en försäkran om livet

andetaget dör ut
nuet är borta
livet står still

tills andetaget bildas igen
och jorden fortsäter snurra




Fri vers av I_see_you
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-31 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

I_see_you